Діналі 90 D

1 597.38 грн. Ціна з ПДВ за 1л./1кг.
  • Виробник: Syngenta
  • Наявність: На складі

Опис

    ДІНАЛІ 90 DC, КД

    ФУНГІЦИДИ

    Реєстрант: ТОВ “Сингента”

    Упаковка: 5 л

    Вміст діючої речовини: 60 г/л Дифеноконазол + 30 г/л Цифлуфенаміду

    Хімічна група: Триазоли, Амідоксими

    Діюча група: Дифеноконазол Цифлуфенаміду

    Клас токсичності: III

    Препаративна форма: Концентрат, що диспергується

    ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ

    • Найкращий системний препарат для захисту винограду від комплексу хвороб із лікувальним ефектом
    • Властива газова фаза (до 4 см від місця потрапляння краплі)
    • Подовжена профілактична, лікувальна й залишкова активність (до 30–40 днів)
    • Поєднання двох діючих речовин унеможливлює виникнення резистентності
    • Стійкість до змивання дощем і високих температур

    ЗБЕРЕЖИ КОЖНУ ЯГОДУ В ГРОНІ

     

    Культура :

    Виноград

    Оїдіум, чорна гниль, краснуха

    Фаза внесення

    Норма витрати

    Кратність обробок

    Термін очікування

    Обприскування в період вегетації

    0,6–0,7

    3

    30

     

    ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТУ

    Культура

    Спектр дії

    Фаза внесення

    Норма витрати, л/га

    Кратність обробок / Термін очікування

    Виноград

    Оїдіум, чорна гниль, краснуха

    Обприскування в період вегетації

    0,6–0,7

    3/30

    СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

    Високоефективний проти оїдіуму, чорної гнилі і краснухи на винограді. Цифлуфенамід діє системно. Він поглинається через листя й акропетально переміщується в потоці транспірації в ксилему, де проходить трансламінарне розподілення у тканинах рослини. Ефективний проти всіх штамів хвороб, стійких до стробілуринів, морфолінів, триазолів. Лікувальні властивості дифеноконазолу підсилюють лікувальні властивості цифлуфенаміду. Це дозволяє ефективно захищати рослини не тільки в профілактичних цілях, а й при високому інфекційному фоні. При температурі +25 °С має газовий вплив на збудників хвороб до 4 см від місця потрапляння. Не впливає на зовнішній вигляд, ферментацію й органолептичні показники винограду.

    РЕКОМЕНДОВАНА НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОГО РОЗЧИНУ

    600–800 л/га.

Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Оплата

Оплата за товар

Доставка

Доставка товара